At bo her, er noget helt for sig selv

Den rige del af hovedstaden: Frederiksberg. Her finder du de dyre adresser, de flotte biler og dem, der har stillingerne og skilningerne.

Ofte fanger et Dashcam meget andet end en påkørsel, en bule i side-døren eller en ulykke: Ofte bliver forbipasserende fanget af et bilkamera i ting, de måske ikke er stolte af. Sjove som alvorlige hændelser, bliver fanget af et dashcam i forruden.

Frederiksberg er ingen undtagelse, her fumler tyvende rundt og ligger på lur efter de riges godter og dyre legetøj. De dyre adresser har deres egen garager og carporte, men ofte og mange andre steder på Frederiksberg er parkeringen tæt og temmelig dyr. Så der er godt gang i salget af Dashcam i denne bydel af København. De rige vil have deres i fred!

Bor du på Frederiksberg eller Omegn? Har du måske allerede installeret overvågning af parcellen? og en ordentligt parkeringsovervågningen af den dyre bil i indkørslen?

Forsikringerne på Frb. er noget dyre end andre bydele. Men der spares ikke på alarmer og overvågning. Tyve og hærværk (misundelse) er i sig selv grimme ting og det vil de rige til livs. bare fordi man kan købe nyt, betyder det ikke at de er lige glade med det de ejer…

Frb. have er storslået med slottet på toppen og et lille “peek” ind i Københavns ZOO. Klart et besøg værd!

De rigtig dyre biler på Frederiksberg.

DashcamBilkamera.dk har leveret dashcam til disse fede “Super Cars” og dyre Tesla’er. De dyreste, bedste og 4K Dashcams til de rige borgere på Frb. Det er altså ikke kun “vilddyr” i Københavns Zoo, der huserer og brøler på Frederiksberg, der er mange vilddyr med motorer under hjelmen og et Ninja Dashcam, fra os, i forruden og ofte også bagruden. Så smil lidt ekstra – Du bliver filmet fra alle vinkler.