Dashcams i København og omegn, når uheldet er ude

Et dashcam, kan gøre forskellen på ansvaret, skylden og erstatte vidner til uheld m.m. Et bilkamera i for- eller bagruden kan vise afgørende beviser når der opstår uheld i trafikken eller andre kriminelle ting. Mange tyverier fra dyre biler, rat, navigations systemer, airbags og dyre anlæg fjernes af professionelle tyve bander fra Polen, Rumænien og andre lande i den retning. Bilejere i København og Nordsjælland især, oplever brutale angreb og tyveri på deres ejendom.

Det bedste, du kan gøre hvis du bor i København eller omegn, er at klikke ind på dashcam shoppen og få bestilt et PRO Dashcam med en installation med det samme.

Fang tyven med:

Parkerings Overvågning – ‘Park Mode’ – ‘Parking Mode’

Vi danskere elsker vores biler, så når kriminelle bander lænser vores køretøjer for sikkerhedsudstyr og dyre navigations systemer m.v. så får det os op ad stolen. Politiet gør ikke rigtigt noget ved forholdene og regeringen byder bare flere udlændinge ind i landet. Så med mindre du lige selv vil ligge på lur og overraske et par muskelmænd med køller… Er løsningen: ET DASHCAM

Et fedt lille “Spion-Kamera”, der i 4K UHD optager med ‘night vision’ og lysfølsomme chips, alt hvad der foregår omkring din dyre bil. Er det en “forbryder”, der lusker rundt låses optagelsen og uploades til “Cloud”… Samt giver dig besked via en App.  Så i Nordsjælland, København og omegn passer vi på vores biler med et dashcam. Vi beskytter vores ejendom; bilen med bevis og dokumentation.

København Dashcam Shop - PARK MODE

Så parkerings overvågning skal der til!

Dashcam installation i København og omegn

Når bilen parkeres, bliver den overvåget af et “PRO Dashcam”. Installeret af vores kørende teknikkere i København.

Vi anbefaler altid en rigtig auto-teknikker, når der skal rodes med elektronik. Men er du frisk og lidt fingernem skal blot have et installations-kit (se “installation”) og ca. 20 min. Med installations-kittet kan du tilslutte dit bilkamera, til bilens batteri og en smart dims (Power Magic Pro) sørge for, at dine dashcam ikke aflader bilbatteriet – et dashcam (eller to) bruger kun 12 volt strøm, så skulle der være meget aktivitet omkring din bil i nattens mørke, er det ingen farer for, at du ikke kan køre derfra dagen derpå.

Alternativ kan du tilføje et dedikeret dashcam batteri. Disse batterier kan holde 12, 24, 36, 48 eller mere, og igen lades op på små 40 minutters kørsel. Det er faktiske billigere og bedre, at få dit dashcam monteret rigtigt med en “PRO Dashcam” montering og batteri fra starten.

Bor du i København og omegn, og har du fået købt et dash cam fra en anden shop, kan vi stadig hjælpe, vi forvoriserer bare de kunder, der handler med os fra starten – de får en bedre pris på installationen, så i det lange løb ender det sikkert på den samme omkostning?

Forskellen er, at her tager vi os tid til service og har den fornødne viden, der ofte skal til. Det er ikke alle beskåret … ej heller prioriteret; – har du bopæl i nærheden af København – så ring til DashcamBilkamera.dk med det samme; vi er altid lige i nærheden og villige til, at hjælpe; der er gode chancer for, at vi kan finde en løsning med det samme.