BlackVue Dashcam Rabatkode Gavekode Kupon Coupon Rabatkupon Discount Coupon SAVE MONEY Discount - NETTO Gavekupon Kuponkode Rabatbevis Tilgodebevis

  • BlackVue Rabatkupon

  • Blackvue Rabatkode

  • Blackvue Gavekode

Uanset hvad vi kalder det – Så er internettet fyldt af disse “kræmmer koder”. Men her benytter vi ikke disse… Beklager! Dette marked er presset og fortjenesten er i bund. Jeg har et “Videnscenter”, så jeg kan hjælpe med alt det, der kommer efter købet.

De fleste danskere elsker billigt – vi er kræmmere, jeg kan da også selv lide at sparer penge, specielt fordi skattetrykket i Danmark er så hårdt.

Men jeg værdsætter kvalitet mere. Jeg hader når noget  ikke virker! – så har det for mig ingen eksistensgrundlag. Det er som at få en chokoladeis, der ikke smager af noget som helst – Tarveligt, tamt og uden mening. Den burde ikke kalde sig chokoladeis – Basta!

Rabatkoder er en industri

Mange hjemmesider samle disse rabatkupon’er ind og pakker det sammen med en affiliate aftale – Så de får måske 15% for, at skabe et salg, men giver så dem der vil bruge deres rabatkode en del af deres fortjeneste! Men jeg har heller ikke et affiliate netværk (endnu)… måske senere. Man skal jo aldrig sige aldrig?

Kommer vi dertil hvor en rabatkode, rabatkupon eller en gavekode kan gøre en forskel, tager jeg selvfølgelig tingene op til revision. Men for øjeblikket sætter jeg mine priser så lavt jeg kan, uden at være en Discount Shop / netto Forhandler » Igen fordi jeg mener, at de fleste kunder har eller får brug for hjælp til både:

  • installation af dashcam
  • opsætning af dashcam
  • betjeningen af de mange smarte funktioner
  • forståelse af de mange begreber og tekniske koncepter m.m.

Jeg er IKKE som de andre. :-)

Har du valgt at sparer et par hundred kroner, ved at handle i et El-Supermarked, Elektronikkæde eller et “Mega-Varehus”… Så kan du vel godt bruge den besparelse, på at betale for den hjælp du behøver fra mig? Men havde du nu handlet hos mig… er det bare en del af “Top Kundeservice” – Alt inklusiv. Du får nok ikke meget hjælp der hvor du købte det “billigt”…?