Handelsbetingelser

DashCam Bilkamera København Webshop

Søndergårds Allé 31
2760 Måløv

CVR/Momsnummer: 19257770 Vortex Consulting

Vores hjemmeside er: https://dashcambilkamera.dk

Bank

Dashcam Bilkamera har Nykredit Bank
SWIFT-code: NYKBDKKK

Registreringsnummer: 5470
Kontonummer: 0002017656
IBAN-kontonummer: DK3054700002017656

Salg Generelt

Den angivne pris ved bestillingstidspunktet er den gældende bestillingspris.

Dashcam Bilkamera forbeholder sig ret til, at påregne et bestillingsgebyr på DKK 59,00 inkl. moms, hvor bestillingen ikke er foretaget via Dashcam Bilkameras hjemmeside (forbeholdt erhvervskøb).

En bestilling til afhentning kan kun forgå efter aftale og forudbetaling. Ved udeblivelse af eller forsinkelse pålægges et gebyr på 250,- inkl. moms, også såfremt aftalen skal ændres til forsendelse, dertil kommer porto.

Afhentningsvarer faktureres til den aktuelle pris på bestillingstidspunktet, og prisen ændres IKKE hverken ved prisfald eller -stigning.

Salg af support, klargøring, service og ydelser refunderes ikke, heller ikke hvis de er købt i forbindelse med en “pakkeløsning”.

Salg af montering / installation overdrages til udvalgt værksted. Det er værkstedets ansvar, afgørelse og forretning du efter køb har dialogen med og refusion finder kun sted hvis værkstedet indvilliger. Du accepterer disse vilkår og værkstedets garanti ved køb.

Køb hos Dashcam Bilkamera

Tilbud på hjemmesiden er ikke indgået som en bindende købsaftale med Dashcam Bilkamera, før bestillingen er godkendt og bekræftet af Dashcam Bilkamera.

Der tages forbehold for prisfejl mv. som følge af valutaændringer, krig, terror, naturkatastrofer, atomangreb, force majeure, leveringssvigt, afgiftsændringer, udsolgte varer og trykfejl.

Hvis en pris er åbenlyst forkert, og du rimeligvis burde have opdaget dette, er vi ikke forpligtet til at levere det pågældende produkt til den forkerte pris.

Der tages forbehold for udsolgte varer og udskudt leveringstid hos Dashcam Bilkamera’s grossister.

Faktura, Ordre og evt. gebyr etc. kan betales via MobilePay eller bank.
Ejerskabet overgår først til kunden for produkter, når fakturaen er betalt.

Afbestillinger

Ønsker du at afbestille eller annullere en allerede afgivet bestilling, bør det som udgangspunkt ske på samme måde som bestillingen er foretaget. Det vil sige, at hvis bestillingen er afgivet online, bør bestillingen ligeledes afbestilles online.

Alternativt kan det ske ved at ringe til os i vores åbningstid på telefonen, såfremt du sender en mail kan vi ikke love det sker i tide.

Udgået varer og tidligere modeller

DashcamBilkamera.dk (Vortex) kan ikke stilles til ansvar overfor udgået varer, reservedele. Dette styres af producenterne og de nordiske distributører. Vi vil gerne være behjælpelig med evt. forespørgsler på varer og reservedele, men vi forbeholder os retten til, at henvise til salgsstedet og eller tage et gebyr for den tid vi bruger på sagen.

Forsendelse & Levering

Leveringsmetode og leveringsestimat kan du se i shoppen kurv.

Dashcam Bilkamera bruger PostNord, GLS, DAO og i dropshipments ukendt tredjepartsleverandør til forsendelse af vores kunders bestillinger.
Dashcam Bilkamera leverer kun til fastlandet og brofaste øer. Kontakt Dashcam Bilkamera for udarbejdelse af et specialtilbud til levering på ikke-brofaste øer.

Leveringspriser

Alle ordre over 2.000,- kr. inkl. Moms er gratis til pakkeshop.
Alle ordre under 2.000,- kr. inkl. Moms leveres til pakkeshop fra 38,- kr.

Leveringer til hjemmeadresse er muligt for et mindre beløb (se kurv)
Det er efter vægt – men regn med små 38,- kr.

Indeholder din ordre “Tilbehør“, er der et ekspeditionsgebyr på, da disse er “skaffevare” og altså ikke lagerføres. Der er gebyr på “små ordre”, der manuelt skal håndteres – det håber vi, at du forstår.

Du vil i de fleste tilfælde modtage et T&T-nummer, til at spore din forsendelse.

Såfremt du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os i åbningstiden eller benytte vores kontaktform.

Levering til Grønland og Færøerne

Dashcam Bilkamera sender IKKE til Grønland og Færøerne.

Alle priser er inkl. 25 % moms og i danske kroner, hvor intet andet nævnes

Priserne er kun gældende indenfor Danmarks grænser, ekskl. Færøerne og Grønland.

Alle kontrakter og aftaler indgås på dansk.

Bemærk, at der tages forbehold for, at billeder som vises af varer på hjemmesiden kan afvige fra varens egentlige udseende. Billeder der vises er kun vejledende. Varens egentlige udseende kan derfor godt afvige fra den illustration, der vises på hjemmesiden.

Særlige Bestemmelser for Erhvervsdrivende

Der gælder de samme salgsbetingelser som for forbrugere, dog med følgende modifikationer:

 • Der er ingen fortrydelsesret for erhvervsdrivende.
 • En om fakturering koster 250 kr. inkl. moms pr. faktura.
 • Der gælder 1 års reklamationsret fra oprindelig fakturadato. Ombytning eller reparation medfører ikke, at der løber en ny 1 års reklamationsperiode.
 • Dashcam Bilkamera forbeholder sig ejendomsretten til varer købt på kredit, indtil den fulde købesum er erlagt.
 • Alle omkostninger i forbindelse med håndhævelse af ejendomsforbeholdet påhviler køberen.
 • Der på løber renter fra forfaldsdatoen med 1% pr. påbegyndt måned.
 • Ved brug af reklamationsretten skal køber selv stå for forsendelsen af produktet, herunder forsendelsesomkostningerne.
 • Såfremt der er en mangel ved dit produkt tilbyder Dashcam Bilkamera afhjælpning eller om-levering og du afskæres fra at gøre hævebeføjelsen gældende.

Følgende scenarier vil alle gøre, at ordren (uden undtagelse) bliver betragtet som et erhvervskøb:

 • Brugerprofil på hjemmesiden indeholder et CVR/SE/EAN-nummer, eller er oprettet som erhverv/offentlig kunde.
 • Fakturaadressen indeholder firmanavn (du må dog gerne få leveret en pakke privat på dit arbejde – benyt da i stedet feltet med alternativ leveringsadresse til dette).
 • Der kan pålægges gebyr ved manuel tastning af ordrer, der ikke lægges via vores hjemmeside. Kontakt vores erhvervsafdeling for at høre nærmere.

Bemærk venligst, at erhvervsdrivende pålægges et kortgebyr på 1% af købsbeløbet ekskl. moms. Dette gælder dog ikke betalinger foretaget med Dankort.

Du kan betale med kreditkort, MobilePay, Bank & ViaBill

Betalingsmoder - Kreditkorts og betaliingskort
Viabill

Du kan betale også betale med Viabill

ViaBill som betaling giver mulighed for rentefri kredit eller op til 24 måneders afbetaling. Mulighed for at modtage varerne før du betaler. Læs ViaBill betingelser her

Webshoppen her kan modtage kreditkort, MobilePay & ViaBill. Bank overførelse er en lille manuel opgave.

* Nye regler for kortgebyrer
Fra den 1. januar 2018 er det ikke længere kortgebyrer på alle privat udstedte betalingskort inden for EØS (Europæisk Økonomisk Samarbejdsområde). Det er dog et kortgebyret over på alle firmakort udstedt inden for EØS, og både private og firmaudstedte kort uden for EØS.

Betaling Kreditkort – Gebyrfrit *

Du kan bestille og betale sikkert, krypteret, nemt og hurtigt (alle priser vises inkl. moms). Betaling vil først blive trukket på kortholders kort, når varen afsendes eller sættes i bestilling (hvis varen skal hjem fra fjernlager etc.)

Mulige betalingsmåder i shoppen – alle er GEBYRFRI:

 • Dankort
 • VISA
 • VISA Debit
 • Mastercard
 • JCB Cards
 • Bank overførelse
 • Kontant
 • ViaBill

Den 14 dages fortrydelsesret

Du har som forbruger i forbrugerkøb 14-dages fortrydelsesret efter Forbrugeraftaleloven. Fortrydelsesretten kan ikke gøres gældende af erhvervsdrivende.

Fortrydelsesretten gælder kun for:

1) aftaler indgået ved fjernsalg og 2) aftaler indgået uden for Dashcam Bilkamera’s forretningssted.

Fortrydelsesretten betyder ikke, at du har en ubetinget ret til at få det fulde beløb for varen retur. Hvis varen er blevet håndteret på en sådan måde, at den ikke har nogen værdi, vil du ikke have krav på at få købesummen retur. For at få den fulde købesum retur, må varen kun være brugt i samme grad, som er accepteret inden købet i en almindelig fysisk butik. Før du sender en vare retur, skal du derfor gøre dig klart, om en almindelig butik ville acceptere den benyttelse som varen har været udsat for. Du har altså ret til, at se varen an og afprøve visse funktioner. Derimod vil returbeløbet kunne nedsættes, såfremt varen har været brugt i en længerevarende periode eller i det hele taget viser tegn på slid.

Det er muligt, at fortryde dele af et samlet køb. Ved delvis fortrydelse vil dine leveringomkostninger ikke blive tilbagebetalt.

Udgifterne for forsendelse ved fortrydelse betales af forbrugeren. Du skal benytte vores kontaktform og vælge RMA – Følg de anvisninger du får og afvent godkendelse af din sag, før du sender noget retur. Følger du ikke disse anvisninger eller blot returnere produkter, vil der påløbe omkostninger, porto og gebyrer.

Udnyttelse af fortrydelsesretten

Ønsker du at gøre brug af din 14-dages fortrydelsesret, skal du give os meddelelse herom senest 14 dage efter den dag, hvor du har modtaget varen via vores kontaktform kontaktform og vælge RMA – Følg de anvisninger du får og afvent godkendelse af din sag, før du sender noget retur. Følger du ikke disse anvisninger eller blot returnere produkter, vil der påløbe omkostninger, porto og gebyrer. Meddelelsen skal gives i form af en utvetydig erklæring. Det er altså ikke nok, at du giver meddelelse om udnyttelse af fortrydelsesretten over telefonen.

Ønsker du at benytte din fortrydelsesret SKAL du sende varen til os i samme stand du modtog den, evt. omkostninger for ny emballage skal du betale. Først efter din sag er blevet godkendt via kontaktformen. Pakken SKAL sendes til levering på vor adresse og ikke som ”afhenter” eller anbefalet. Vi modtager ikke returvarer på vor adresse.

Vortex Consulting – Dashcam Bilkamera gør opmærksom på, at vi ikke udbetaler kontant, men via bankoverførsel eller det kreditkort der blev benyttet til købet, når varen er beset og testet af vores tekniske afdeling. Venligst udfyld en RMA henvendelse via kontaktsiden, før du fortager dig andet i denne retning.

Standardfortrydelsesformular

_________________________________________________________________

(Denne formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende. Udfyld venligst en RMA henvendelse via kontaktsiden før du sender noget retur.)

– Til Vortex Consulting – Dashcam Bilkamera, Søndergårds Allé 31, 1. th., 2760 Måløv:

– Jeg/vi (*) meddeler herved, at jeg/vi (*) ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende i forbindelse med min/vores (*) købsaftale om følgende varer (*)/ levering af følgende      tjenesteydelser (*)

– Ordrenummer

– Bestilt den (*)/modtaget den (*)

– Forbrugerens navn (Forbrugernes navne)

– Forbrugerens adresse (Forbrugernes adresse)

– Forbrugerens underskrift (Forbrugernes underskrifter) (kun hvis formularens indhold meddeles på papir)

– Dato

Returnering af vare

Returadressen er følgende:

Vortex Consulting – Dashcam Bilkamera
ATT: RMA – Peter Netz Lassen
Søndergårds Allé 31, 1. th.

2760 Måløv

Når din RMA sag er godkendt… Skal pakken mærkes “RMA” og vedlægges en kopi af købsfakturaen som dokumentation for, at varen er købt hos os og evt. side 3 i RMA skemaet hvis produktet er fejlbehæftet. Beløbet returneres via samme betalingsform, som du har benyttet til den oprindelige transaktion, medmindre du har accepteret noget andet.

Dashcam Bilkamera anbefaler, at varen returneres via PostNord jf. PostNords standardpriser. Vi anbefaler, at varen sendes som pakkepost med omdeling og T&T nummer. På den måde er der mulighed for, at spore pakken i PostNords system, og det fjerner derved enhver tvivl om, hvorvidt pakken er leveret til Dashcam Bilkamera. Du vil også have mulighed for at efterlyse pakken, såfremt levering ikke har fundet sted.

Bemærk, at varer der returneres på efterkrav eller sendes uden porto, nægtes modtaget af Dashcam Bilkamera. Pakker, der sendes uden omdeling, hentes ikke.

Bemærk, at Dashcam Bilkamera ikke tilbagebetaler omkostninger forbundet med levering.

Vilkår for Tilbagelevering af Varen

Udgifterne til tilbagelevering af varen i tilfælde af fortrydelse påhviler dig som forbruger. Eventuelle omkostninger Dashcam Bilkamera måtte pådrage sig ved din nægtelse af varens levering vil blive modregnet i det beløb Dashcam Bilkamera krediterer i forbindelse med varens tilbagelevering til Dashcam Bilkamera.

Undtagelser til fortrydelsesretten

Fortrydelsesretten efter Forbrugeraftaleloven finder ikke anvendelse på:

 1. aftaler hvor varen og købesummen udveksles samtidig med indgåelse af en aftale uden for Dashcam Bilkamera’s forretningssted, hvis købesummen ikke overstiger 350 kr.,
 2. udførte ikke finansielle tjenesteydelser hvis leveringen af tjenesteydelsen er påbegyndt med din forudgående udtrykkelige samtykke og anerkendelse af, at fortrydelsesretten ophører, når tjenesteydelsen er fuldt udført, herunder også installation af udstyr,
 3. levering af varer, som er fremstillet efter dine specifikationer eller har fået et tydeligt personligt præg,
 4. levering af varer, som må antages at blive forringet eller forældet hurtigt,
 5. levering af forseglede varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årsager ikke er egnet til at blive returneret, og hvor forseglingen er blevet brudt efter leveringen,
 6. levering af varer, som på grund af deres art bliver uløseligt blandet sammen med andre varer ved leveringen,
 7. aftaler om specifikke hastende reparations- eller vedligeholdelsesarbejde, som du på forhånd udtrykkeligt har anmodet om,
 8. levering af plomberede lyd- eller billedoptagelser eller computersoftware, som du har brudt plomberingen på og
 9. levering af digitalt indhold, som ikke leveres på et fysisk medium. Herunder også omfattet memory produkter,
 10. levering af tilbehør, alt tilbehør er skaffevarer og tages ikke retur, det ombyttes mod skaffegebyr.

Fortrydelsesrettens Bortfald

For at kunne benytte fortrydelsesretten skal varen være afsendt til Dashcam Bilkamera’s adresse på Søndergårds Allé 31, 1. th., 2760 Måløv senest 14 dage efter, at vi har modtaget utvetydig erklæring om, at du ønsker at benytte dig af fortrydelsesretten.

Forringelse af varens værdi

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Eller med andre ord, du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede varen i en butik.

Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi varen som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købesummen retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi. Ved handelsmæssig værdi skal forstås den pris, sammenlignelige varer sælges til brugt mellem erhvervsdrivende. Eksempler på en sådan brug der går ud over hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på, kan være:

 • Opstart og installation af Dashcam
 • Indsættelse af microSD-Kort i Dashcam

Såfremt varen har været monteret, installeret og/eller taget i brug, forbeholder Dashcam Bilkamera sig ret til at nedsætte tilbagebetalingsbeløbet med et beløb, der svarer til forringelsen af varens værdi.

Ved anvendelse af fortrydelsesretten skal varen returneres i original emballage. Evt. microSD kort skal være formateret og renset for optagelser. Manglende original emballage eller dele/komponenter medfører oftest en forringelse af salgsværdien, hvorfor der ud fra en vurdering foretaget af Dashcam Bilkamera vil blive krediteret et beløb svarende til forringelsen.

Installation af dashcam, der er udført af vores Tech Team – Den enkelte teknikker er forsikret og overtager dig som kunde i installations øjeblikket. Enhver tvist eller krav om fortrydelse skal du derfor rejse overfor den pågældende teknikker. Installation er en service du bestiller uden fortrydelsesret, når installationen først er udført er der ikke erstatning, fortrydelsesret eller returret. Du skal sikre dig, inden teknikkeren kører fra stedet at alt er som det skal være.

Forbrugerens Forpligtelser i Tilfælde af Udøvelse af Fortrydelsesretten

Alle produkter, der returneres til Dashcam Bilkamera, skal være forsvarligt indpakkede. Ved forsendelse af Dashcam, microSD-Kort, Routere eller andre delikate produkter, skal produktet tilbageleveres i en kasse eller lignende. Produkter, der modtages i antistatisk materiale, skal returneres i tilsvarende antistatisk materiale.

Varer, der konfigureres eller indstilles på din foranledning, skal nulstilles til fabriksindstillinger, såfremt du ønsker at benytte dig af fortrydelsesretten mod nedsat værdi pga. brug. Det betyder, at f.eks. dine optagelser og personlige data skal være slettet fra produkterne.

Som forbruger bærer du risikoen for varens forringelse eller undergang inden levering til Dashcam Bilkamera er sket, og mangelfuld emballering kan medføre, at rettighederne bortfalder.

Hvis du senere fortryder udnyttelse af fortrydelsesretten, hæfter du for eventuelle omkostninger Dashcam Bilkamera måtte have pådraget sig, herunder undersøgelsesgebyr, returfragt, arbejdstid i forbindelse med undersøgelse af varen og/eller andre omkostninger.

Returnering som følge af forkerte faktura- og/eller forsendelsesoplysninger

Hvis faktura- og/eller forsendelsesoplysningerne er forkerte og leveringen derfor bliver sendt tilbage til os, forbeholder vi os ret til at opkræve kunden 500 kr. for tilbage-sendelse i forbindelse med håndtering og omkostninger.

Reklamationsret

Som forbruger har man 2 års reklamationsret, hvilket betyder, at du enten kan få varen repareret, varen ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Dette betinger selvfølgelig at reklamationen er berettiget. Er der yderligere reklamationsret eller garanti, vil det fremgå særskilt af fakturaen.

Skulle varen mod forventning gå i stykker under reklamationsperioden, repareres denne vederlagsfrit på vort eller producentens værksted. Produktet kan ikke ombyttes til anden model. Skulle producenten vælge at ombytte til en nyere model, dækker evt. ny installation / montering / opsætning ikke, da disse er services.

Skade på produktet som skyldes betjeningsfejl, håndteringsfejl, modifikationer eller groft misbrug fra brugerens side, er ikke dækket af reklamationsretten. Herunder hører også ændring af tilført strømstyrke til enhver relevant komponent.

Reklamationsretten dækker ikke fejl på produktet som skyldes installeret tredje parts software. Test derfor altid om fejlen kan skyldes programmer, drivers, eller andet, som ikke oprindeligt var installeret på produktet. Dashcam Bilkamera tester alle produkter, ved at genskabe den oprindelige konfiguration på dem. Hvis de derefter testes fejlfri, vil DashcamBilkamera.dk beregne tiden til fejlsøgning med: se prisliste

Der henvises i øvrigt til Købelovens § 78 for fremgangsmåde vedrørende reklamationer. Venligst udfyld en RMA henvendelse via vores kontaktside.

Anvendelse af Reklamationsretten

Reklamation angående fejl og mangler skal meddeles Dashcam Bilkamera inden rimelig tid efter varens modtagelse.

Udgifterne til tilbagelevering af varen i tilfælde af fortrydelse påhviler dig som forbruger. Eventuelle omkostninger Dashcam Bilkamera måtte pådrage sig ved din nægtelse af varens levering vil blive modregnet i det beløb Dashcam Bilkamera krediterer i forbindelse med varens tilbagelevering til Dashcam Bilkamera. Bemærk, at varer der returneres på efterkrav eller sendes uden porto, nægtes modtaget af Dashcam Bilkamera’s Pakker, der sendes uden omdeling, hentes ikke.

Varer der ikke indgår under reklamationsretten og/eller modtages uden forsvarlig emballage, vil blive om-emballeret og der vil blive opkrævet et beløb svarende til Dashcam Bilkamera’s udgifter til nødvendig og forsvarlig emballering – Se prisliste.

Varer der returneres på efterkrav eller som sendes uden porto eller som afhenter nægtes modtaget af Dashcam Bilkamera.

Forsvarlig Returnering

Alle produkter der returneres til Dashcam Bilkameraskal være forsvarligt indpakket.

Produktet skal indsendes komplet. Det vil sige, at alle medfølgende kabler, læsbare medier og lignende der knytter sig til produktet der reklameres over, skal returneres sammen med det fejlbehæftede produkt.

Dashcam Bilkamera anbefaler, at varen returneres via PostNord, og at varen sendes som pakkepost. På den måde er der mulighed for at spore pakken i PostNords system, og det fjerner dermed enhver tvivl om, hvorvidt varen er blevet udleveret til Dashcam Bilkamera. Yderligere har kunden mulighed for at kunne efterlyse pakken såfremt udlevering ikke har fundet sted.

Varen SKAL være os i hænde inden garanti periodens udløb.
DashcamBilkamera.dk (Vortex Consulting) kan ikke drages til ansvar for tabt eller ødelagt original emballage, som medsendes til RMA. De enkelte producenter kan have forskellige procedurer for ombytning af emballage og tilbehør til SWAP eller refurbished enheder.

Prisliste

1) Vare indsendt uden RMA nummer: Kr. 250,- ex. moms plus fragt.
2) Vare testet, ingen fejl fundet: Kr. 500,- ex. moms plus fragt.
3) Vare skadet som følge af fysisk overlast, bortskaffet: Kr. 200,- ex. moms.
4) Vare skadet som følge af fysisk overlast, returneres: Kr. 250,- ex. moms plus fragt.
5) Vare indsendt hvor serienummeret mangler, bortskaffet: Kr. 200,- ex. moms.
6) Vare indsendt hvor serienummeret mangler, returneres: Kr. 200,- ex. moms.
7) Produkt ompakkes ved returnering grundet beskadiget/uforsvarlig emballage: 250,- ex. moms plus fragt.
8) Deltagelse i fejlfinding på timebasis. Pr. påbegyndte ½ time Kr. 250,- ex. moms.

Ovenstående er max. priser; normalt vil testgebyr ikke overstige 50% af varens pris.
* DashcamBilkamera.dk tager forbehold for evt. at viderefakturere producenters/leverandørers gebyrer, samt prisen for allerede ombyttede/krediterede varer i tilfælde af afvisning hos producent/leverandør. Der kan i visse tilfælde gå op til to måneder fra produktet er modtaget hos os, til test/verifikation er gennemført hos producenten/leverandørens.

Kompatibilitet

Dashcam Bilkamera kan ikke holdes ansvarlig for kompatibilitetsproblemer som følge af ændringer i moderne bilers elektriske system.

Dashcam Bilkamera kan ikke holdes ansvarlig for kompatibilitetsproblemer mellem hardwareløsdele ved køb til selvmontering.

Tilbagesendte varer som ikke indeholder fejl

Ved kundens returnering af defekte eller forkerte varer til Dashcam Bilkamera, hvor fejl eller defekt defineret og angivet af kunden ikke konstateres, vil varen blive tilbagesendt til kunden inklusiv et testgebyr. Dashcam Bilkamera forbeholder sig retten til at opkræve dette gebyr og forsendelsesomkostninger pr. efterkrav, såfremt der ikke foreligger en kreditaftale.

Testgebyret beregnes på baggrund af tid forbrugt i forbindelse med test og fejlsøgning – Henviser til prisliste.

Medsendes der tilbehør, skal antal og produktbeskrivelse medfølge. Medfølger der tilbehør, som ikke umiddelbart fremgår på det medsendte RMA-skema (reklamationsskema), kan Dashcam Bilkamera ikke gøres ansvarlig for eventuel bortkomst af disse effekter.

Varer bør returneres med en fakturakopi, hvor købstidspunktet for det reklamerede produkt fremgår, da varen ellers vil blive henlagt, indtil der foreligger fakturakopi og evt. fejl meddelelse på produktet.

Varer der ikke indgår under reklamationsretten, og som modtages uden forsvarlig emballage, vil blive om emballeret, og der vil blive opkrævet et beløb svarende til vores udgifter til nødvendig og forsvarlig emballage.

Persondatapolitik

Behandling af personoplysninger er underlagt Persondataloven. Dashcam Bilkamera opbevarer dine afgivne transaktions oplysninger i 5 år, til udløb af et helt år, da det er et lovkrav i bogføringsloven. Den dataansvarlige er Dashcam Bilkamera.

Som registreret hos Dashcam Bilkamera har du altid mulighed for indsigt, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i Persondataloven.

Dashcam Bilkamera’ Retningslinjer for Indsamling af Personoplysninger

Når du besøger Dashcam Bilkamera kan du opleve, at du skal aflevere oplysninger såsom navn, adresse, e-mailadresse eller telefonnumre i forbindelse med tilmelding til en eller flere services samt ved bestilling af varer. Disse oplysninger sælger Dashcam Bilkamera ikke videre til tredjemand uden dit udtrykkelige samtykke. I forbindelse med køb af varer på Dashcam Bilkamera kan det være nødvendigt at videregive oplysninger til tredjemand, eksempelvis PostNord eller anden fragtfører. Ved bestilling af varer på Dashcam Bilkamera giver du derfor tilladelse til, at Dashcam Bilkamera videregiver oplysninger til tredjemand, der er nødvendige til ordrens gennemførelse og levering.

Ved betaling med betalingskort sendes disse oplysninger direkte krypteret til vores betalingsudbyder. Dashcam Bilkamera har IKKE adgang til dine kortoplysninger.

Vi videregiver kun personlige oplysninger, hvis det kræves af lovgivningen, eller hvis der foreligger en retskendelse. Når du tilmelder dig nyhedsbrev sender vi kun de data du oplyser til vores eksterne leverandør, der håndterer til og afmeldinger samt udsendelse af disse. Du kan altid afmelde dig igen. Disse data sletter vi løbende dog max efter løbende år frem til medio januar måned.

Det kan hænde, at vi registrerer din adfærd på Dashcam Bilkamera’s sider for at sikre dig den bedst mulige oplevelse på Dashcam Bilkamera. Som besøgende på Dashcam Bilkamera er det muligt, at Dashcam Bilkamera indhenter ikke-identificerbare oplysninger som alder, køn, postadresse o.l. Dette gør vi blandt andet for at finde ud af hvilke af vore produkter, der er de mest populære. Dashcam Bilkamera er ansvarlig for indsamling og håndtering af data på Dashcam Bilkamera.

Reglerne for Dashcams / Videooptagelse på offentlig vej

 • Du må filme på offentlig samt privat vej.
 • Dashcam optager kun under kørsel og ved “Park Mode”, så længe optagelsen kun bruges privat eller f.eks. i forbindelse med et uheld, så er det fuldt lovligt. Du må IKKE lægge optagelserne på youtube eller internettet, for at fremme en eller anden sag. Enkeltpersoner eller nummerplader må ikke optræde som primære objekter, uden tilladelse, hvis filmen offentliggøres (F.eks. via Facebook eller andre sociale medier). Du bør altid slører ansigter og nummerplader, faktisk alt der kan anvendes til at identificerer en anden person. Dette gælder dog ikke hvis du har en underskrevet tilladelse fra vedkomne.
 • Dashcams samt tilhørende ledninger og tilbehør må ikke forstyrre førerens udsyn.
 • Kører du uden for Danmark, skal du undersøge reglerne vedrørende Dashcams for det gældende land du besøger.

At have et bilkamera kan skabe tryghed for dig selv og dine medtrafikanter. Et Dashcam gør dig forberedt på de gode oplevelser, skulle uheldet være ude, er du sikret med en videooptagelser, der kan hjælpe dig i et evt. efterspil – også hvis bilen blot holder parkeret i indkørslen.

Klageadgang

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til DashcamBilkamera.dk.
I fald det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive klage til Center for klageløsning, såfremt betingelserne herfor er opfyldt (se www.forbrug.dk), eller benytte EU-Kommissionens online klageportal som findes her: http://ec.europa.eu/odr. Ved indgivelse af en klage skal du angive vores e-mail adresse.

Handelsbetingelserne er opdateret 09/05 – 2018.

Cookies
DashcamBilkamera.dk anvender ”cookies”, der er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus.

Det er muligt at slette eller blokere for cookies. Se vejledning

Hvis du sletter eller blokerer cookies vil annoncer kunne blive mindre relevante for dig og optræde hyppigere. Du kan desuden risikere at websitet ikke fungerer optimalt samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til.

Websitet indeholder cookies fra tredjeparter, der i varierende omfang kan omfatte:

 • [ Google – Analytics, – Adwords -Remarketing – Shopping ]
 • [ Nyhedsbrev og til og af-meldninger håndteres af 3. part ]
 • [Transaktioner gemmes ikke, men behandles af ePay/Bambora]
 • [Data indsamlet bruges kun til at gennemfører din henvendelse, bestilling ]
 • [Alm. Data og korrespondance slettes løbende år plus 12 måneder. Faktura,  og persondata hvert 5- år som regnskabsloven og Persondataloven foreskriver]