Handelsbetingelser

DashCam Bilkamera – Vortex Consulting

Søndergårds Allé 31
2760 Måløv
Telefon: +45 4040 4491
e-mail: salg@dashcambilkamera.dk

CVR: 19257770 Vortex Consulting – Dashcam

URL: https://dashcambilkamera.dk

Du kan kontakt os pr. telefon i åbningstiden eller på mail som vi besvarer inden for 24 timer i hverdagen.

Bank

Vortex Consulting – Dashcam benytter Danske Bank
SWIFT: DABADKKK

Registreringsnummer: 4317
Konto nummer: 4318123993
IBAN-konto nummer: DK3630004318123993

For at foretage et køb hos os, skal du igennem 5 trin:

  1. Find den eller de varer du ønsker, og læg dem i indkøbskurven. Gå herefter til kassen.
  2. Indtast dine personlige oplysninger.
  3. Vælg forsendelses-/betalingsmåde.
  4. Godkend vores handelsbetingelser og persondatapolitik.
  5. Tjek at alle oplysninger er korrekte på opsamlingssiden, og godkend købet

Salg Generelt

Den angivne pris ved bestillingstidspunktet er den gældende bestillingspris.

Dashcam Bilkamera forbeholder sig ret til, at påregne et bestillingsgebyr på DKK 59,00 inkl. moms, hvor bestillingen ikke er foretaget via Dashcam Bilkameras hjemmeside (forbeholdt erhvervskøb).

En bestilling til afhentning kan kun forgå efter aftale og forudbetaling. Ved udeblivelse af eller forsinkelse pålægges et gebyr på 250,- inkl. moms, også såfremt aftalen skal ændres til forsendelse, dertil kommer porto.

Afhentningsvarer faktureres til den aktuelle pris på bestillingstidspunktet, og prisen ændres IKKE hverken ved prisfald eller -stigning.

Salg af support, klargøring, service og ydelser refunderes ikke, heller ikke hvis de er købt i forbindelse med en “pakkeløsning”.

Salg af montering / installation overdrages til udvalgt værksted. Det er værkstedets ansvar, afgørelse og forretning du efter køb har dialogen med og refusion finder kun sted hvis værkstedet indvilliger. Du accepterer disse vilkår og værkstedets garanti ved køb.

Køb hos Dashcam Bilkamera

Tilbud på hjemmesiden er ikke indgået som en bindende købsaftale med Dashcam Bilkamera, før bestillingen er godkendt og bekræftet af Dashcam Bilkamera.

Der tages forbehold for prisfejl mv. som følge af valutaændringer, krig, terror, naturkatastrofer, atomangreb, force majeure, leveringssvigt, afgiftsændringer, udsolgte varer og trykfejl.

Hvis en pris er åbenlyst forkert, og du rimeligvis burde have opdaget dette, er vi ikke forpligtet til at levere det pågældende produkt til den forkerte pris.

Der tages forbehold for udsolgte varer og udskudt leveringstid hos Dashcam Bilkamera’s grossister.

Du skal være fyldt 18 år for at handle hos os. Er du under 18 år, skal du have samtykke fra en forældre eller værge.

Faktura, Ordre og evt. gebyr etc. kan betales via kreditkort.
Ejerskabet overgår først til kunden for produkter, når fakturaen er betalt.

Afbestillinger

Ønsker du at afbestille eller annullere en allerede afgivet bestilling, bør det som udgangspunkt ske på samme måde som bestillingen er foretaget. Det vil sige, at hvis bestillingen er afgivet online, bør bestillingen ligeledes afbestilles online.

Alternativt kan det ske ved at ringe til os i vores åbningstid på telefonen, såfremt du sender en mail kan vi ikke love det sker i tide.

Udgået varer og tidligere modeller

DashcamBilkamera.dk (Vortex) kan ikke stilles til ansvar overfor udgået varer, reservedele. Dette styres af producenterne og de nordiske distributører. Vi vil gerne være behjælpelig med evt. forespørgsler på varer og reservedele, men vi forbeholder os retten til, at henvise til salgsstedet og eller tage et gebyr for den tid vi bruger på sagen.