BlackVue DR970X-2CH Dashcam

Køb nuDR970X-2CH Dashcam!

Krystalklare optagelser, dag eller nat

BlackVue DR970X-2CH dashcam fanger fantastiske optagelser i 4K Ultra HD-opløsning, hvilket sikrer, at hver eneste detalje på vejen er fanget med den største klarhed. Dens avancerede Sony STARVIS™ billedsensor giver enestående følsomhed ved svagt lys, hvilket gør den perfekt til natkørsel. Med et 162-graders vidvinkelobjektiv fanger DR970X-2CH et bredt udsyn over vejen foran, og dens indbyggede GPS registrerer nøjagtigt dit køretøjs hastighed og placering

For- og bagrude DR970X-2CH Blackvue dashcam bilkamera

Dual-Channel optagelse for omfattende dækning

DR970X-2CH har et frontvendt kamera og et ekstra bagudvendt kamera, der giver mulighed for to-kanals optagelse. Dette sikrer, at du har et omfattende overblik over vejen foran og bagved, hvilket giver dig fuld dækning i tilfælde af en ulykke.

Modellen fås også som 1 kanals (1-CH) eller som den kaldes “Taxi” modellen 2-CH IR som er et frontvendt dashcam og et bagudvendt i forruden ind i kabinen med infrarødt lys. Så det bagudvendte kamera i forruden er udstyret med infrarødt lys, hvilket gør det ideelt til optagelse inde i kabinen.

Intelligent parkeringstilstand for ekstra sikkerhed

DR970X-2CH, CH-1 og CH-2 IR kommer med en intelligent parkeringstilstand, der automatisk aktiveres, når du parkerer dit køretøj. Denne tilstand bruger bevægelsesdetektion og støddetektering til at starte optagelsen, hvis nogen eller noget kommer i kontakt med dit køretøj. Med et lækkert ‘cloud’ modul (LTE) Wi-Fi er dit dashcam online 24/7 og kan sende dig besked og optagelser direkte til din smartphone. Såfremt der sker noget ved og omkring din bil. Den passer på sig selv når du ikke kan.

Invester i BlackVue DR970X-2CH dashcam for fuldstændig ro i sindet på vejen og i trafikken. Køb nu og oplev det ultimative vidne på hver køretur.