– Vi er dash cam eksperter, brug os når du skal vælge dashcam

Et dashcam, der ikke er installeret pænt og korrekt er til stor irritation, Dashcam’et skal installeres så der ingen løse ledninger er, at se og bilkameraet ikke hæmmer førerens udsyn – det er ikke bare irriterende, i værste fald er det også ulovligt at køre med og derfor bør du altid, få dit bilkamera installeret af en teknikker fra et ordentligt værksted.

Det bedste, du kan gøre hvis du bor i Ballerup eller omegn, er at klikke ind på dashcam shoppen og få bestilt det bedste dashcam med det samme. Er det ikke en mulighed, eller har du selv installeret dit bilkamera efter bedste evne, kan en god auto-elektronik mekaniker sagtens rette op på din installation – bare rolig, det bliver imellem os.

Parkerings Overvågning – ‘Park Mode’ – ‘Parking Mode’

Vi danskere elsker vores biler, vi kører bil al for forsigtigt, dette gør os til de farligste billister i verden. Med mange skader til følge. Priserne for pladearbejde, de såkaldte “bilkabuler”, koster så meget i arbejdsløn for os bilejere, at vi får mareridt bare ved tanken om endnu en værkstedsregning.  Så i Ballerup passer vi på vores biler. På godt og ondt! De dyre priser og afgifter til staten gør, at vi beskytter vores ejendom; bilen.

Så parkerings overvågning skal der til!

Dashcam installation i Ballerup og omegn

Når bilen er parkeret bør den overvåges af et “PRO Dashcam”. Installeret af en god teknikkere i Ballerup. Du kan sagtens selv udfører monteringen selv – trods navnet.

Men vi anbefaler altid en rigtig teknikker. Du skal blot have et installations-kit (se “installation”) og ca. 20 min. Med installations-kittet kan du tilslutte dit bilkamera, til bilens batteri og en smart dims sørge for, at dine dashcam ikke aflader bilbatteriet – et dashcam (eller to) bruger kun 12 volt strøm, så skulle der være meget aktivitet omkring din bil i nattens mørke, er det ingen farer for, at du ikke kan køre derfra dagen derpå.

Alternativ kan du tilføje et dedikeret dashcam batteri. Disse batterier kan holde 12, 24, 36, 48 eller flere timer, og igen lades op på små 40 minutters kørsel. Det er faktiske billigere og bedre, at få dit dashcam monteret rigtigt med en “PRO Dashcam” montering og batteri fra starten.

Bor du i Ballerup og omegn, og har du fået købt et dash cam fra en anden shop, kan vi stadig hjælpe, vi favoriserer bare de kunder, der handler med os fra starten – de får en bedre pris på installationen, så i det lange løb ender det sikkert på den samme omkostning?

Forskellen er, at her tager vi os tid til service og har den fornødne viden, der ofte skal til. Det er ikke alle beskåret … ej heller prioriteret; – har du bopæl i nærheden af Ballerup – så ring til DashcamBilkamera.dk med det samme; vi er altid lige i nærheden og villige til at hjælpe; der er gode chancer for, at vi kan finde en løsning med det samme.