Blackvue event map.

Der er nye spændende og innovativ funktion i Blackvue dash cams

Hvis du er bekymret for din sikkerhed og ønsker at være godt forberedt på farer på vejen, så er denne funktion helt sikkert noget for dig!

Hvis du ikke allerede ved det, er Blackvue en førende producent af dash cams, der er designet til at hjælpe bilister med at overvåge trafikken og dokumentere hændelser på vejen.

Blackvue event map er en af ​​de nyeste funktioner i deres sortiment og er designet til at give brugerne et visuelt overblik over de forskellige hændelser og farer, der opstår på deres køretur.

Event Map for BlackVue App og Web Viewer

Til alle os, der bruger BlackVue Cloud,

Event Map (Beta) er blevet tilføjet BlackVue app, den nye version der blev opdateret den 5. marts 2023 – Den nye funktion er også lanceret i Web Viewer. Denne nye funktion lader dig og alle andre bruger af Blackvue dele “Live Event Upload” videoer til “Event Map’et” enten automatisk eller manuelt –

Du bestemmer selv, også om du overhovedet vil dele… Jeg syntes først det måske var lidt personligt… Men efter jeg testede det af selv, faldt jeg faktisk for ide’en – Det er lige som de der apper med trafik oplysninger, hvor er der fartkontrol? Her ser du bare nogle mere brugbare infortioner om din sikkerhed og ikke din økonomi.

I BlackVue App’en kan du tilgå “Event Map” i menupunktet “Connect to Cloud” ved at trykke på “Event Map (Beta)” knappen i bunden af skærmen.
I BlackVue Web Viewer, kan du meget enkelt klikke på Event Map i det venstre sidepanel.

Event Map BlackVue Cloud - Se kort over events

Flere fordele

Så hvad er nogle af fordelene ved Blackvue event map? For det første giver det dig som bruger, mulighed for at se alle deres hændelser på én enkelt oversigt.

Dette inkluderer ting som:

 • kollisioner
 • hastighedsoverskridelser
 • pludselige bremser og meget mere.

Ved at have en visuel oversigt over alle disse hændelser kan du få en bedre forståelse af, hvad der sker på vejen, og hvordan du kan forbedre deres kørsel og undgå farer.

En anden fordel ved Blackvue event map er, at det kan hjælpe brugerne med at identificere områder, hvor der er hyppige hændelser eller farer. Dette kan være særligt nyttigt for dem, der kører i et område, de ikke er bekendt med, eller som ønsker at undgå visse steder, der kan være farlige.

Nu til nogle af de nye funktioner, der er tilføjet til Blackvue event map.

En af disse er muligheden for at tilføje kommentarer og beskrivelser til hver hændelse. Dette kan være nyttigt for dem, der ønsker at huske vigtige detaljer om en bestemt hændelse, eller som ønsker at dele information med forsikringsselskabet eller politiet senere.

Du kan endda synkroniserer event map med din kalender.

Dette betyder, at du nu kan planlægge din dag og holde styr på dine begivenheder og samtidig holde øje med din bils sikkerhed.

Synkronisering med kalenderen giver dig mulighed for at planlægge dine rejser og tage højde for begivenheder i nærheden af din bil. Dette er især nyttigt, hvis du rejser ofte og ønsker at holde dig opdateret med de seneste hændelser i dit område. Ved at synkronisere Blackvue Event Map med din kalender vil du modtage advarsler og beskeder, der er tilpasset dine personlige præferencer og behov.

En anden fordel ved synkronisering med kalenderen er, at du kan dele dine begivenheder med andre. Dette betyder, at hvis du har en partner eller familiemedlem, der også bruger Blackvue dash cam-modeller, kan de få adgang til de samme advarsler og beskeder som dig. Dette kan hjælpe med at sikre, at alle i din familie er opmærksomme på de seneste hændelser i nærheden af din bil.

Så hvis du vil have den bedste beskyttelse til din bil og samtidig planlægge din dag mere effektivt, er synkronisering med kalenderen på Blackvue Event Map en funktion, du bør overveje. Med denne nye funktion vil du altid være opdateret med de seneste begivenheder og være forberedt på enhver situation, der kan opstå i nærheden af din bil.

Så hvorfor vente? Tilmeld dig Blackvue Event Map i dag, og synkronisér din kalender og del dine videoer for en mere effektiv og sikker dag.

Tillad mig lige, at løfte sløret

Så hvad er det der er så smart? Hvad er det at et trafik kort fyldt med events kan give dig/os/mig?

Jo ser du… Efterhånden som du/jeg/vi/andre deler vores “udfordringer” på vejene, kan man ved hjælp af events /GPS finde de veje der er farligst. Altså der hvor der sker flest “events”. Dem kan man så undgå – det højne jo sikkerheden for dig og dit køretøj.

Jamen nu er events jo også speed-bump – Tænker du sikkert!

Korrekt… Men lad os nu sige at “Event Map” viser total rødt (farlig strækning) her ude på villavejen hvor naboens børn leger.

Så kan vi jo drage mange konklutioner:

 1. Folk kører for hurtigt
 2. Naboens børn er i farer
 3. Politiet kunne sætte en fartkontrol i gang
 4. Kommunen kunne lave et mere dramatisk speed-bump og bedre skiltning.

Jeg selv kunne kører langsomt på strækningen så min bil ikke bliver skadet ved, at ramme det speed-bump. – Sikke en masse værdi det Event map nu har givet? – Jeg kunne blive ved – men jeg tror du har fattet min pointe.

Jeg kikker da lige min rute igennem inden jeg kører!

Hvilken BlackVue modeller er understøttet – Hvem kan deltage?

Event Map funktionen er kompatibel med alle blackvue modeller, der understøtter Live Event Upload.

Sikre dig lige at du opdaterer dit dashcam til den nyeste version af firmware, så din enhed bliver fuldt kompatibel med denne lækre dele funktion.

Disse modeller understøtter ‘Live View’ og dermed også ‘Event Map’

 • DR900X Plus Series
 • DR750X Plus Series
 • DR750X-3CH Plus Series
 • DR750X-2CH LTE Plus Series
 • DR900X Series
 • DR750X Series
 • DR750-2CH LTE Series
 • DR900S Series
 • DR750S Series

Lidt om ‘Event Map’

Selve event kortet viser på et kort de af deltagerne delte events videoer. Igennem menuen, kan du tillade appen adgang til din position, derved vil den blive vist og centreret så du kan overskue dine omgivelser. Vejene på kortet er farvekodet fra gul til mørkerød for et hurtigt overblik over antal events på strækningen.  Des mørkere, des flere events er der udløst på vejen.

Hvis de er tilgængelige, vil disse events videoer også være mulighed for at se (“live”). Hvis du klikker på thumbnail’et kan du se hvilken type events/video, der er tale om (Hard cornering, Parking Mode Impact, etc.) klik endnu en gang for at se videoen.

Vil du være med?

Jeg er – Kom med og del de dårlige, farlige og grumme vejstrækninger. Advar dine medtrafikanter, får endnu mere ud af dit lækre BlackVue dashcam. Du kan deltage og bidrage til ‘Event Map’ med dine videoer – Du kan indstille din app til automatisk at dele dine ‘Live Event Upload’ direkte til ‘Event Map’.

Sådan gør du for at dele, deltage og bidrage

Du kan fra ‘Privacy’ menu’en (Når du tilgår dit dashcam over ‘Cloud’).

Du kan også dele dine ‘Live Event Upload videos’ til ‘Event Map’ manuelt fra ‘Live Event Upload’ fanen i app’en.

Del videoer til ‘Event Map’ fra dit kameras ‘Live Event Upload’ tab / fane.

Uanset hvad, så skal du vide at dele dine videoer ikke bruger ekstra båndbredde. Eftersom events upload videoer per defination allerede bliver uploaded til Cloud, deles de til Event Map bliver de faktisk blot kopieret til Event Map. Selve kopiereingen sker uden at bruge dine data.

For at administrerer dine delte videoer, kan du blot klikke på ‘“My shared videos” knappen på ‘Event Map’ skærmen. Samme sted kan du også se, fjerne eller dele dem fra Event Map, hvis du ønsker det.

Hvordan deles der til BlackVue Event Map?

Automatisk deling:

Når du er logget i i appen eller tilføjer et kamera vil du blive spurgt om du ønsker automatisk at dele ‘Live Event’ – Upload til Event Map?

Hvis du ikke aktiverer det ved log ind kan du altid ændre dit valg ved at gå til ‘Privacy’

 1. Klik på Connect to Cloud menu.
 2. Tap den vertikale ellipsis ikon ⋮ (3 vertikale prikker).
 3. Tap Settings.
 4. Privacy.
 5. Tænd ‘Automatically add Live Event Upload files to Event Map’.

Manual deling:

Du kan også dele ‘Live Event Upload’ filerne manuelt.

 1. klik på Connect to Cloud menu.
 2. Tap dit dashcam navn.
 3. Vælg ‘Live Event Upload’ tab.
 4. ⋮ ved siden af video filen.
 5. Klik ‘Share to Event Map’.
 6. Valgfri: tilføj hashtags og beskrivelse.

Tilføj hashtags og beskrivelse

Når du deler en video manuelt kan du vælge at tilføje hashtags og en beskrivelse, der beskriver din video. Hvis du har valgt Automatisk deling til Live Event – til Event Map vil dine filer ikke få tildelt hverken hashtag eller beskrivelse.

Du kan tilføje både hashtags og beskrivelse til tidligere delte video fra menupunktet ‘My shared video’ menu i ‘Event Map’ skærmen

FAQs

Hvilke videoer kan deles til ‘Event Map’?

I denne version, Event map supporter alle ‘Live Event Upload’ filer. Du kan tilpasse ‘Live Event Upload’ options og vælge hvilke typer af video der kan deles automatisk under punktet: Connect to Cloud > Kamera Opsætning ⋮ (3 vertikale prikker) > Live Event Upload.

Bruger Event Map filerne mit Cloud lager?

Nej. Når du deler filer til event map, bliver filen blot kopieret fra BlackVue Cloud server til en anden dedikeret Event Map server. Dette bruger hverken dit Cloud lager eller dine data.

Hvis jeg sletter den originale fil, hvad sker der så med event map videoen?

Der sker ikke noget. Videoen er som sagt kopieret fra Cloud serveren til Event Map serveren på det tidspunkt du delte den. Det samme er også tilfældet hvis du vælger, at fjerne en delt video fra Event Map, så beholder du stadig den originale fil.

Hvad sker der nu?

Event map er en ny funktion (Beta) men planen er at der skal udvikles funktioner. Et eksempel er at denne udgivelse kun kan dele live events. Men på sigt vil der blive tilføjet muligheder for at dele videoer fra ens microSD kort. Der kikkes også på et kommenntar/beskrivelses felt og lade brugeren tilføje hashtags.

Del dit feedback og forslag

Hvis du har feedback eller forslag til  forbedringer af Event Map – er du velkommen til at skrive en kommentar her: dedicated page of our Help Center. Thank you!