Som ejer af et BlackVue Dashcam bliver man altså bare så forkælet!

Kæmpe opdatering af BlackVue App’en IGEN!

Jeg har det bare så godt med opdateringer, jeg elsker nye funktioner, der forbedre oplevelsen af udstyret. Jeg er igen overrasket og imponeret over de nye fede ting, design og funktioner som jeg som ejer af et BlackVue bare får gratis. Det være sig firmware (de indre chips, der kan gøre mere og bedre ting), det være sig app’en (softwaren, der udnytter alt det gode i firmwaren og omvendt).

Siden jeg startede med mit første BlackVue dashcam og BlackVue App, har jeg været igennem adskillige opdateringer af firmwaren, det svarer jo til at jeg skulle have købt et nyt dashcam hver 5. måned – Sikke en besparelse disse opgraderinger er!

“Her er iøvrigt en side hvor du kan download de nyeste firmware versioner

Men din SmartPhone kan selv klarer opgaven… og finden den rigtige til din BlackVue model

Vigtig Info:

  • Versions nummeret for den nye opdatering (udkommer den 6. marts) gælder for både Android & IOS enheder
  • Det er påkrævet at du skal logge ind, når du tager app’en i brug første gang. Du kan enten oprette en konto, bruge din eksisterende eller logge ind med dit Apple ID / Google ID (I begge versioner).
  • Menu punkterne “Connect to Camera” og “Connect to Cloud” er nu sammenlagt til en fane: “Camera”. Herfra kan du også få adgang til dit dashcam batteri eller opsætning af SIM kort.
  • Den 6. marts lanceres også den nye BlackVue line up DR970X, DR770X begge med og uden LTE indbygget. Ny “box” 3-CH modeller. Men det er stadig uklart hvad og hvilke af disse den Nordiske importør kan klarer eller vil.

“EXPLORE TAB”

I den nye “Explore” fane finder du indhold fra “Blackvue community” – se de delte “live” optagelser fra hele verden, se hvilken bruger-delte videoer der er mest set “trending”. Tjek statistikken for de globale “Event” eller læs flere Blackvue relateret nyheder.

“CAMERA TAB”

Nu da de to knapper er lagt sammen til en (“Cloud” (Over Cloud) & “Camera” (Direct Wi-Fi)).

Med den nye app bliver den nye ene knap det sted hvor man administrere sine kameraer uanset hvordan man forbinder sig til dem. Så istedet for at have to menupunkter er der nu en “toggle” slider man kan styrer forbindelsen med – enten Wi-Fi eller Cloud forbindelse. Så uanset om du administrere et eller flere kameraer gør dette din daglige betjening lettere.

“EVENT MAP TAB”

Det nye “Event Map” viser et “heatmap” over events, der er delt af BlackVue brugere. Når du har givet tilladelse til at BlackVue app’en kan få adgang til din position, zoomer kortet ind på din position og viser din dine omgivelser. Vejene får forskellige farver, afhængig af mængden af hvor mange BlackVue events der er registeret på disse strækninger. Videoer der kan afspilles vil “pop up” i form af små ‘thumbnails’ på kortet. Du kan også bidrage til og deltage i “Event Map” med dine videoer – Enten ved blot at dele dine videoer manuelt eller hvorfor ikke bare benytte “auto-share” dele funktionen.

PROFIL TAB

For at rette, opdaterer, ændre dit password eller opgraderer dit abonnement, klik ind på din profil fane.
På profil fanen kan du også se hvor lang tid du har tilbage af “live view” – Playback/Downloads eller hvor meget plads du har tilbage i din BlackVue Cloud. Klikker du på “More” fanen i toppen af skærmen kommer du til en menu hvorfra du kan kontakte BlackVue kundeservice, hvis du har brug for hjælp. Du kan også konsulterer app manualen eller se de mest stillede spørgsmål (FAQ). Sikkerheds noter, vilkår og politikker kan også ses fra denne fane.

FØR  & EFTER – BlackVue App

App version 3.40

App version 3.41 og derover

Connect to camera menu Camera tab
Connect to Cloud menu Camera tab
BlackVue Battery menu Camera tab → Battery button
BlackVue SIM Card menu Camera tab → SIM button
Downloaded videos Profile tab → Downloaded Videos Also: Camera tab → My Camera → Downloaded Videos

Brug for hjælp eller support?

BlackVue support kan kontaktes på mail: cs@pittasoft.com eller via chat i BlackVue Help Center

Jeg kan træffes og skrives til på dansk her  – Telefon support og service der duer kan du købe her

Installation af Dashcam

Kilde