Dashcam « ALT DET PRAKTISKE » Ved en PRO Montering

Når kun det bedste er godt nok & når det skal være rigtigt og lækkert!
Følg denne vejledning – Når du ønsker en PRO Installation af dit Dashcam

Installation produkter til dash cam bilkameras

Nedenstående forudsætter, at du allerede har købt et Dashcam!

Vi sætter den bedste dashcam tekniker fra DTT på sagen og du vil bliver kontaktet direkte pr. telefon af din tekniker for, at aftale selve monteringen med dig – såsom dato og tid.

Har du krydset noget af i dit booking skema som kræver et køb? Så kontakter mig så hurtigt som muligt, så vi også sammen kan checke at du har det rette og det hele (alle stumper) med på selve dagen.

Du har altid selv ansvaret for, at have alle de nødvendige dele med til installationen: Dashcam, Router, monteringssæt, SIM kort, MicroSD kort, kabelholdere og kabler.

 • Dashcam m. kabler, 3M klisterpuder eller rude-beslag / holder
 • MicroSD kort til dashcam (IKKE et alm. microSD kort)
 • Monteringssæt: Strømkabler og eller stik til “Parkerings overvågning”, alt efter hvilken dashcam model du har.
  Måske har du valgt et dedikeret dashcam batteri
 • Cloud Modul, WiFi router* og “WiFi kit”?
 • Eventuel installation af andet udstyr som ikke er købt her – så er der sikkert ting og dimser vi ikke har nævnt her?

Hvis du ikke allerede har gjort det – Så udfyld venligst dette skema » Gerne med et par billeder af din bil: (Forfra, bagfra og indeni hvor du vil have udstyret monteret).

Skemaet sendes til [DTT] som info om din bil, så de kan forberede sig og se om der kan opstå uforudsete ting.

VIGTIG INFO: Din anmodning om montering af dashcam, sendes til en ekstern og selvstændig montør. Du afregner med ham direkte og kontant på dagen du får monteret dit udstyr. Garanti på udstyret er der hvor du har købt det. Garanti for din montering er der hvor du køber den. – Montørens opgave er, at få sat det korrekt op og sætte strøm til. Opsætning af app, SIM og funktioner er din egen – Men vi tilbyde hjælpepakker!
Monteringen er en aftale mellem dig som forbruger og montøren. Hvis du ikke er indstillet på, at handle med den eksterne montør, så aflyser du bare aftalen.

Når din tekniker ringer til dig for at aftale tid så husk, at afstemme dine forventninger, tal sagen igennem og fortæl om din bil.
Få aftalt det praktiske, som mødested, adgang til bilen etc. med teknikeren. (Min e-bog vil hjælpe dig MEGET …)
Få hans direkte nummer – Han sidder ikke hos os på kontoret! De er selvstændige og professionelle.

Så får vi alle det bedste ud af sagen og du/de slipper for, at kører forgæves.

Checkliste – Spørg ind til og afstem med tekniker:

 1. Check at du har modtaget al udstyret og de fornødne kabler er lange nok til hvor du ønsker udstyret monteret.
  1. Mål afstanden mellem forrude og bagrude hele vejen hen, ned og igen hen og op.
  2. Send evt. et par billeder af bilen og de områder indenfor i bilen som du har tvivl om eller spørgsmål til, via MMS til teknikeren.
 2. Des mere du får talt igennem med din teknikker des bedre forløber det hele. Afstem forventningerne!
 3. Teknikerens arbejde er *kun*, at sørge for strøm til monteret dashcam og evt. router.

Hvis du har brug for, hjælp til opsætning af Dashcam App’en , din router / cloud modul eller din SmartPhone så er det en ekstra service vi gerne hjælper dig med – men det er ikke montørens ‘knowhow’ – Tilkøb en klargøringspakke her

Eventuelt afbud for indgået aftale med DTT skal være pr. SMS til den teknikker der har din sag (husk at noterer navn og nummer) minimum 24 timer før aftalen. Ellers er aftalen bindende og refunderes ikke.

Det med småt og afregning!
Som alle andre “værksteder” er alle tilbud og priser med forbehold og ikke fast. Der kan være overraskelser eller forhindringer. Disse løses efter time afregning.

Prisen dækker en alm. installation i en alm. bil for for og bag-cams (altså et to kanals dashcam (2-CH)). Du afregner med montøren på selve dagen. Hvis din bil har en uforudset forhindring, der besværliggør installationen, der så tager ekstra tid? Denne ekstra tid aftales og skal også afregnes med din tekniker på monterings dagen.

Når du har overdraget nøglen og forklaret hvad og hvor du vil have udstyret monteret beder vi dig give teknikeren arbejdsro. Han er selvstændig og timelønnet!
Så hvis du taler en time ekstra med ham – koster det!

Har du købt en komplet “Dashcam Sæt” » Så er alt i pakken » Du skal blot selv sørge for og medbringe et aktiveret data-delings SIM kort til routeren og evt et høj-kapacitets Dashcam MicroSD kort.

Derefter skal du kun: Udfylde dit “Book Montering” skema med oplysninger og gøre så meget du kan fra listen: “Før Montering”.

“Efter monteringen” er du velkommen tilbage i shoppen – hvis du har brug for eksperthjælp til opsætningen af app’en – Aktivering af SIM kortet eller andet teknisk.
Vi tilbyder også “Drive-By” : Kunde Total Check – Hvor vi sætter os sammen i din bil på parkeringspladsen og opsætter din Dashcam app og viser dig de bedste settings!

Den nemmeste metode – For dig!

Følge disse trin – Så er du godt i gang og vel forberedt:

Læs min artikel “Bedste Dashcam Tips & Tricks” – Download “Snyde Siden” – På snydesiden finder du de 8 nemme trin til opsætning/klargøring af dit BlackVue dashcam.

 1. Opret dig en brugerkonti online hos Blackvue – Cloud konto (5GB Bonus hos BlackVue medfølger dit køb (Cloud koden står på dit nye dashcam og indeni din æske)).
 2. Udfør de instruktioner, der står i Quick-Guiden som du kan, uden at have dashcam’et installeret f.eks., formater dit microSD kort i din computer.
  1. Download den BlackVue’s “Player/Viewer” – Som er noget software til PC / MAC, der kan afspille dine Dashcam optagelser, samt lave opsætning af dit dashcam m.m.. Du skal logge ind i “Playeren” med din BlackVue konto (se punkt 2). Når du logger ind i BlackVue’s viewer logges du ud af din app og vise versa. Så husk at logge ind i app’en efter en tur på computeren. Ellers får du IKKE Push, beskeder og den slags fra dit dashcam.
  2. Download BlackVue App til din SmartPhone fra enten Google Play eller Apple Store.
  3. Log ind i din BlackVue app med din Blackvue konto

Opsætning og betjening af udstyret og App’s, er personlige præferencer… Det er din egen opgave. men … husk jeg har “hjælpepakker“, hvis du går kold.

Hvis du også skal have Wi-Fi i bilen!! altså en router til dit “Cloud”-baseret dashcam. Hvor der kan være andre brugere på samtidigt.
Nedenstående gælder IKKE CM100-LTE modul / Cloud Modul – Dette er et dedikeret BlackVue Cloud modul.

HUSK, at bestille og aktiverer et DATA-DELINGS SIM-KORT til dit nuværende abonnement mindst 3 dage før installationsdagen via din mobiludbyder. Du har ikke brug for ekstra datapakker/abonnementer, da et dashcam ikke bruger ret meget data ved alm. brug

SIM kortet skal være “nano”, men typisk benytter routere “micro” SIM størrelse – check efter for din egen skyld, at det SIM kort du får kan “prikkes” ud til “nano”.

Købte du en BlackVue “LTE” Dashcam er dette komplet og kræver ikke andet end et NANO SIM kort.

Hvis du valgte at opgraderer til den hurtige router løsning med flere brugere end bare dashcam´et. Så skal den lækre 3. parts router jo også have strøm!

Til montering skal du anvende et:

“Router KIT”:

Du skal selv skaffe et 1.0 meter / 1.2 meter USB kabel eller længere, hvis du ønsker din router længere væk fra dit OBD stikket som sidder ved venstre knæ under rattet, der passer til din router (check stikkene (typisk stik (USB-A han til Micro-B han) men ikke standard)). Samt et USB-A hun / USB B micro kabel / konverter min. 2A.

USB-A Han til Micro-B Han  Cigar USB converter

Bare rolig:  Disse er IKKE synlige efter installationen – men gør det muligt senere at flytte installationen til en anden bil og vi undgår, at lodde og klippe i bilens originale ledninger.

Oplad og sæt din Wi-Fi router op, før montering og skriv dine koder på din “snyde-side”. Download diverse software, App, opdateringer (firmware) til dit nye dashcam. Forberedelse fremmer – Går du kold – så husk jeg har “Klargøring & Opsætnings Pakke” og telefon support.

TIP: Brug evt. det lille Originale BlackVue microSD kort (64GB) som datalager i din Router – Så kan du gemme dine filer/fotos eller din yndlingsmusik og altid have det med dig.