Har jeg brug for 4K dashcam?

4K er en ‘game-changer’ fordi billedkvalitet er meget vigtig!

Ja – det har du faktisk. Det handler ikke om, at se en videofilm på den store skærm i stuen, selvom du sagtens kan det. Det handler om, at kunne dokumenterer en hændelse. Med 4K kan du se alle detaljer, selv i det svære nordiske lys og vejr.

Et dashcam er kun så god som dens kapacitet, til at fange vigtige detaljer såsom, nummerplader, lyskurve, skilte og personer. Tænk på lygter, der blænder, refleksioner fra skilte, forruder, nummerplader og lyskurve.

De 8-megapixel 4K UHD sensorer gør netop dette og opfanger faktisk 4 gange så mange pixels end Full HD – Kameraet arbejder samme med den lys-styrende chip fra Sony, der sikre dig de bedste vilkår for, at få alle detaljer med på din videooptagelse. Dit vidne i trafikken.

HUSK på: Hvis du ikke har en 4K monitor kan du ikke se 4K – Det hjælper ikke, at du sætter din Youtube indstilling til 4K. 4K UHD kræver det rette udstyr. Men marked er efterhånden ved at være billige med 4K skærme så der er da muligheder.

Et Cloud kamera (som BlackVue) lavere 2 simultane videooptagelser en “Quick View” fil på ca. 7MB og en 4K UHD version på 200MB.

Det er kun den lille 7MB, der uploades til din cloud. Den store fine 4K UHD optagelse, må du download fra dit Dashcam eller kopiere den over på din PC/MAC vha. kortlæseren og microSD kortet.

Hvad er 4K UHD - Fakta Boks
Når vi skriver UHD, er det blot en forkortelse af Ultra HD. Hvis du har en Ultra HD-skærm betyder det, at den kan vise en opløsning på 3840 x 2160 pixels (kaldet 4K) og endda helt op til 7680 x 4320 pixels (kaldet 8K). Det er en højere standard end Full HD, hvor opløsningen er 1920 x 1080 pixels.

Læs computerworlds artikel fra 2013

DASHCAM SHOP
4K Dashcam