Dashcam batteriet skal installeres væk fra fugtige områder i bilen

Dashcam batterier er ikke vandtætte, så de skal installeres indeni bilen, væk fra fugt.

Hvis der er plads i handskerummet eller der er en hylde batteriet kan ligge på er det ideelt – det anbefaler jeg klart. Alternativt hvis der er tale om en varebil eller lastbil kan batteriet ligge ved reservehjulet, såfremt dette er indenfor.

I BMW, Audi og Mercedes biler anbefaler jeg at dashcam batteriet installeres i bagagerummet, enten ved siden af bilens batteri (som regel er disse i bagagerummet på disse bilmærker) eller tæt på sikringsboksen.

Installationen af dashcam batteriet kræver enten forbindelse til cigarret tænderen eller bilen sikringsboks. Ved at se videoen nedenfor  her kan du hurtigt finde den bedste batteri-løsning samt det bedste sted, at placerer dit batteri.

Jeg har fundet de bedste installations videoer fra BlackVue, som du finder i shoppen eller læs dette om dedikeret batterier. Har du ikke selv mod på at installerer dit udstyr er du meget velkommen til at få vores professionelle Dashcam Tech Team [DTT] til at gøre det for dig.

Dashcam batterier oplader under kørsel, nogle batterier kan man sætte en PowerBank til for at oplade, hvis man ikke har kørt i sin bil i noget tid.

Nogle batterier kan tages af og med indenfor, for at oplades via 220 volt stikket (omformer skal købes separat). BlackVue batterier er som regel fastmonteret og oplades uhyrer hurtigt. Men har du et batteri du ønsker, at tage med dig, skal du lige tænke en ekstra gang over hvor du placerer det under installationen.

De nyeste batterier fra BlackVue har endda USB stik så man kan lade sine andre enheder mens man køre. Så skal man nok ikke anvende bagagerummet? Men en mere central placering nær føresædet!

WiFi i bilen
Wifi – Det skal man da have – for at udnytte alle de fordele dit Dashcam med Cloud har og tilbyder!!!. Så husk lige at sætte din WiFi router indover dit Dashcam Batteri under installationen (da router batterier typisk kun holder 7-15 timer og et Dashcam batteri 12-24+ timer.) De nyest batterier har endda USB stik, så man kan lade sin mobil IPad mens man er i bilen!

DASHCAM SHOP
Forrude (1CH) & For- og Bagrude (2CH) Dashcams

Få besked når der igen er mulighed for en PRO Installation af Dashcam

PRO Installation tilbydes ikke længere direkte hos os. Skriv dig op her - så sender jeg dig en mail når der evt. er ændringer, nye muligheder etc.

Samtidigt får du frit abonnement på mit populære nyhedsbrev "Dash-News". Kun e-mails om dashcam og tilbud på nye produkter. Du kan til enhver tid afmelde dig med ét klik.
Vi holder dine data private Læs vores privatlivspolitik.

Hvis du kender og kan anbefale et værksted, der ønsker / kan monterer dashcams for mine kræsne og eksklusive kunder. Så er der et gavekort på vej, når aftalen er på plads.