Hvilket dashcam tilbehør skal jeg købe, så jeg har alt, hvad jeg har brug for?

Køb alt det tilbehør du ønsker dig og har brug for, så du kan slappe af og lade dit dashcam optage og overvåge din bil!

Der er kun tre ting du skal tage stillig til, så du kan slappe af og lade dit bilkamera klarer opgaven for dig.

Artikel om dashcam tilbehør til køb

1.

Køb det, der skal bruges, for at montere dit dashcam!

Montere selv: Blackvue dashcams leveres med alt du har brug for, til at udfører en “gør-det-selv” installation. (andre mærker bør du lige checke om alt er med?). Hvis du køber en BlackVue dashcam, er det her en nyttig video, der viser, hvordan du monterer dit bilkamera selv.

Hvis du kun ønsker, at optage video mens du kører i bilen er alt hvad du har brug for til, at monterer dit dashcam direkte til cigartænderen inklusiv i pakken.

Hvis du ønsker en mere Pro montering, hvor alle ledninger føres skjult og ikke hænger og slasker hist og pist (det må de i øvrigt i henhold til loven ikke). Så anbefaler vi “Power Magic Pro” – ‘Hard-Wiring Kit’ (se den nemme installation video) eller det nye alternativ “Power Magic EZ” konstant strøm overvågnings kit eller Power Magic ULTRA BATTERI

Disse monterings kit (Magic Pro eller Magic EZ) har den ekstra fordel, at de overvåger dit bilbatteri, mens du er parkeret. Så kan dit dashcam nemlig være i “Park Mode” og den ekstra overvågning af din investering er en win-win situation!

Professionel Installation: Du kan bestille vores professionelle tekniker til, at installere dit dashcam for dig.

Bestil dashcam monterings service i min shop. Jeg favoriserer mine kunder, så installationen er billigere når du køber eller allerede har købt dit dashcam her.

2.

Dashcam Batterier

Et dashcam batteri er kun nødvendigt hvis du ønsker parkerings overvågning, og dit bilbatteri er for sløv til, at levere strømmen (12V), da kan et dedikeret dashcam batteri sørger for strøm til dashcam’et under parkering (det kalder vi for ‘Parking Mode’ eller parkerings overvågning).

Et ægte og sikkert dedikeret bilkamera batteri Power Magic ULTRA (B-124X) kan du også tilslutte din mobil eller andre usb enheder til opladning mens du kører. Batteriet kan udvides med flere batterier – så kapaciteten og tid øges – (se Dashcam Batteri Extension: B-124E).

Du kan selv installere begge batteri kit eller få vores pro dashcam team [DTT] ud og gøre det for dig hos dig.

3.

Video Optager / Hukommelses Kort (microSD-kort)

Mange dashcams kommer med et standard hukommelses kort, der kun kan gemme det mest nødvendige.

Et bilkamera optager på et hukommelses kort (BlackVue dashcams leveres med et 16GB SD-kort). Når kortet er fyldt starter det automatisk forfra i et såkaldt “loop” og overskriver de ældste optagelser med mindre disse er mærket/låst som hændelser.

Under normaler forhold er det 16GB kort, der leveres med alt rigeligt hvis man kører almindeligt…?

Jeg mener ikke, at 16GB er nok!

Et microSD-Kort med 128GB med 60fps giver ca. 7,2 timers optagelse. Så det giver mening, at tænke sig om og vælge et større microSD kort mens man køber sit dashcam. De microSD kort jeg tilbyder i min shop er beregnet til dashcams – endurance, performance og kvalitet frem for billige mærker og kort, der jammer og optager i ryk. (Se optager videotid og plads behov her)

microSD-kort findes i 16GB, 32GB, 64GB, 128GB og 256GB. Det er for tiden den maksimale størrelse et dashcam kan håndterer.

Fordelen, ved at købe et større kapacitet microSD kort er ganske enkelt, at der kan være flere videooptagelser på, specielt hvis man vælger en høj opløsning som 4K UHD eller Full HD så fyldes ens medfølgende 16GB kort hurtigt. Tager man ferie køreturen med… Så kommer man næppe syd for Valby bakke før kortet er fyldt.

Generelt kan man sige, at de fleste dashcams på marked vil kunne håndterer  microSD kort til en max kapacitet på 256GB, men mange er på vej til både at kunne udnytte mere og flere GB (ved brug af ‘dual memory card system’).

Man skal da ikke gå ned på udstyr, så hvorfor ikke tage et ekstra hukommelses kort med og så tømme disse over på din computer eller SmartPhone? Hvis dit dashcam har en App eller WiFi forbindelse kan dette nemt klares. Vi har endda en guide til hvordan du kan installerer WiFi i din bil.

4.

CPL Filter – Solbrille til Linsen

BlackVue optager i en SUPER ULTRA HD kvalitet. En lille solbrille gør det lidt bedre…

Bilkamera fra Blackvue optager i den fineste kvalitet og med den bedste lyssensor på marked. Dog kan linsen have svært ved, at få alle refleksioner sorteret fra. Solen glimter på blade, planter og græs. Vandoverflader og våde vejen for ikke at nævne forrudens genskær på instrumentbrættet.

Måske bedst når der er MEGET sol eller sne og is med masser af genskær? For min test i efterårssolen sidst i august måned faldt ikke helt ud til fordel for den lille “solbrille” :-)

Køb en lille “solbrille” til dit dashcam – Også kaldet for et CPL filter.

Det var mine 3 bud på hvad, der er brug for af tilbehør til dit dashcam.  Kør forsvarligt og nyd turen.

Tip: Hvis du også har WiFi i bilen til din Cloud løsning så kan det være en god ide, at navngive dine enheder:
Omdøb dit dashcams wifi SSID navn fra “BlackVue_DR900-345yem”, til noget mere almindeligt “Homebox38”
Omdøb din Wifi routers SSID navn fra Netgear-87656 til noget mere almindeligt og det samme med dit bilkamera navn (Min hedder “CoPilot”) for det er jo som, at have en rigtig opmærksom Co Pilot sidene ved min side.

DASHCAM SHOP
Tilbehør