Har jeg brug for hjælp, til at montere et dashcam?

NEJ, og vi har videoer, der viser dig, hvordan du selv kan monterer dit dashcam

Afhængigt af mærke dashcam du har købt kommer disse næste altid med det basale montering, sugekop, klemme og ledninger til cigartænderen.

BlackVue, som jeg sælger, har ikke sugekop men leveres med den sikre og stabile 3M dobbelklæbende tape (den røde beskyttelsesfilm fjernes fra enheden først), dette er mere stabilt end sugekoppen, der har det med at hoppe og gynge i forruden, derefter føres et tyndt kabel, med det smarte medfølgende værktøj “Plytool”, lige ind under gummi kanten mellem ruden og loftet i bilen.

Kablet føres langs loftkanten til “a-stolpen” og ned til gulvet, under måtterne og op i cigartænderen. (Se billedet nedenfor) – FÆRDIG!

En installation, der ser mere professionel ud

Hvis du har det bedre med at få en PRO til at udfører installationen og især hvis du vil have det “fast-monteret” direkte til strøm.

Du kan få vores “Installations service” – en professionel teknikker fra Dashcam Tech Team [DTT], til at udfører monteringen. Du bør vælge en Power Magic Pro eller en af de to batteri-løsninger. Så sikre vi, at kablerne er skjult og at det hele bare virker og sidder perfekt.

Du kan sagtens selv installere dit dashcam, men vi hjælper gerne. Personligt valgte jeg selv, at få mit dashcam installeret af teknikkeren.
Nok mest fordi jeg ikke kan lide eller forstår mig på sikringer, bilbatterier og strøm. Jeg har også valgt et Dashcam med både for og bagrude (2-CH) … Så DTT blev tilkaldt.

Monter selv dit dashcam
Cigartænderen

BlackVue Basic
Installation Video


Monter selv dit dashcam
Fastmonteret strøm

BlackVue
Hardwiring Kit Montering


Dashcam – Professionel Installation

Montering af dashcam af  en professionel:
Er du mere til en pro montering af dit nye dashcam,
så hjælper vi gerne, hvis ikke dit lokale værksted eller mekaniker kan?
OBS: Vi kan ikke tilbyde denne service længere – Kontakt dit lokale værksted

Få fast pris til dashcam installation service i hele danmark

DASHCAM – Monterings Kit
Eller teknikker hjælp?